ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ANILIO PLAZA APARTMENTS&STUDIOS"

 89€ από 180€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχάρω Ηλείας, σε δίκλινο Studio στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 


 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: