ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ&SPA ΣΤΟ "DION PALACE&BEAUTY SPA RESORT"

 Πολυτελές 3ήμερο σε Τιμή Πρόκληση….. για Δύο Άτομα (& Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν) σε Εντυπωσιακό Double Room για την Περίοδο του Αγ.Πνεύματος, με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου Le Spa by Adriana Karembeu και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο Dion Palace & Beauty Spa Resort με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά...στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με επιπλέον Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π.Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον, στο κέντρο του Νομού στην Κατερίνη και στις Παραλίες της!
 Για Πολυτελή Απόδραση Δύο Ατόμων με 3ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου Le Spa by Adriana Karembeu και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο Dion Palace & Beauty Spa Resort με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά...στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με επιπλέον Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π.Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον, στο κέντρο του Νομού στην Κατερίνη και στις Παραλίες της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: