ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ M&D ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

 10€ από 30€ για 1 spa manicure(χρώμα η γαλλικό) και 1 Χτένισμα( ίσιωμα η φλου) μαζί με λούσιμο και θεραπεία με Argan Oil Hair Mask - Ή - 12€ από 40€ για 1 ημιμόνιμο manicure(χρώμα η γαλλικό) διάρκειας 3 εβδομάδων και 1 Χτένισμα( ίσιωμα η φλου) μαζί με λούσιμο και θεραπεία με Argan Oil Hair Mask, για όλα τα μήκη μαλλιών, για να απογειώσετε διάθεση και στυλ στο μοντέρνο και φιλόξενο χώρο του M & D στο Νέο Κόσμο. Έκπτωση 60%. 
 6.50€ από 18€ για ένα πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει: ένα (1) Χτένισμα Απλό, μία (1) Μάσκα Αναδόμησης Μαλλιών Argan Oil και ένα (1) Λούσιμο από το M&D Coiffures στο Νέο Κόσμο. Έκπτωση 64%!! 10.50€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών, με επαγγελματικά προϊόντα essie, c-marso και orly, για την άψογη περιποίηση των άκρων σας, στον φιλόξενο χώρο του κομμωτηρίου M & D στο Νέο Κόσμο. Αξίας 33€. Έκπτωση 68%. 10.50€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών, με επαγγελματικά προιόντα essie, c-marso και orly, για την άψογη περιποίηση των άκρων σας, στον φιλόξενο χώρο του M & D στο Νέο Κόσμο. Αξίας 33€. Έκπτωση 68%.  
 9.50€ για τη νέα εμπειρία μαλλιών με 1 χτένισμα τύπου Brazilian που διαρκεί 10 μέρες με το πρωτοποριακό σύστημα απόλυτου ισιώματος με ατμό Steam Pod της LOréal Professionnel σε συνεργασία με την Rowenta, μαζί με 1 λούσιμο και 1 σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών, από το M&D στο Νέο Κόσμο. Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 62%
 55€ για μια βιολογική θεραπεία ισιωτικής Brazilian Keratin Cure Max Chocolate (100% φυσική μέθοδο λείανσης & αναδόμησης της τρίχας) με μικρομόρια κερατίνης από εκχύλισμα Cacao, με διάρκεια από 3 έως και 4 μήνες για μεταξένια μαλλιά με πλούσια υφή και πανέμορφο ίσιωμα, μαζί με 1 κούρεμα Δώρο, στον χώρο του κομμωτηρίου M & D, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 200€. Έκπτωση 71%
 6€ από 15€ για 1 Χτένισμα μαζί με λούσιμο - Ή - 7.90€ από 30€ για 1 Χτένισμα, 1 Μάσκα Argan Oil Hair Mask, 1 Σχηματισμό/Καθαρισμό φρυδιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για την άψογη εμφάνιση των μαλλιών σας, στον φιλόξενο χώρο του κομμωτηρίου M & D στο Νέο Κόσμο. Έκπτωση 60%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: