ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΚΟΠΕΛΟΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "SKOPELOS HOLIDAY HOTEL AND SPA"

 Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Σκόπελο, στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με 129€ από 279€ ( Έκπτωση 54%)! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφή σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 99€ από 279€ ( Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Σκόπελο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφή σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: