ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ

 35€ για ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ για το σχολικό έτος 2014-2015 για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, για έναν μαθητή της Β' Δημοτικού, στην ORAL CLASS (Pre Junior). Με τις πλέον σύγχρονες και ευχάριστες διδακτικές μεθόδους. Με βίντεο, τραγούδια και κινούμενα σχέδια, μαθαίνουν τα παιδιά να εκφράζονται με προτάσεις και να συνομιλούν με τους συμμαθητές τους. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τον Οκτώβριο του 2014. Από το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 42%
 20€ για αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει ΕΚΠΤΩΣΗ 25% και αφορά το ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ προεγγραφής στο σχολικό έτος 2014-2015 για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ στην JUNIOR A' (A' Προκαταρκτική), για ένα μαθητή της Γ' Δημοτικού. Γίνεται εισαγωγή στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σεπτέμβριο του 2014. Στο κέντρο ξένων γλωσσών θα πληρώσετε επιπλέον 295€ (συνολικά δηλαδή πληρώνετε 315€). Δυνατότητα αποπληρωμής έως και 8 δόσεις (κατόπιν συνεννοήσεως). Από το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 395€.
 20€ για αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει ΕΚΠΤΩΣΗ 24% και αφορά το ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ προεγγραφής στο σχολικό έτος 2014-2015 για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ στην JUNIOR Β' (Β' Προκαταρκτική), για ένα μαθητή της Δ' Δημοτικού. Στην τάξη αυτή τα παιδιά, έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις που απέκτησαν στην Junior A'. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σεπτέμβριο του 2014. Στο κέντρο ξένων γλωσσών θα πληρώσετε επιπλέον 380€ (συνολικά δηλαδή πληρώνετε 400€). Δυνατότητα αποπληρωμής έως και 8 δόσεις (κατόπιν συνεννοήσεως). Από το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 500€. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: