ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "DISNEY ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2"& "JOE:ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ CINE ΕΛΛΗΝΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Απολαύστε την Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στο Θερινό Cine Ελληνίς στο κέντρο της πόλης... με Ένα Εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Εξαιρετικής Πολυαναμενόμενης Μεταγλωττισμένης Παιδικής Ταινίας της Disney Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες, με τις φωνές των Αγαπημένων Γιώργου Καπουτζίδη και Ντορέττας Παπαδημητρίου! Μία Απολαυστική, Καταιγιστική και Εντυπωσιακή Περιπέτεια για Όλη την Οικογένεια...Γεμάτη Αστείους Διαλόγους και Ξεκαρδιστικές Ατάκες που θα σας Απογειώσουν... στο Δεύτερο Μέρος της Φημολογούμενης Εναέριας Τριλογίας!
   Απολαύστε την Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στο Θερινό Cine Ελληνίς στο κέντρο της πόλης... με Ένα Εισιτήριο της Συναρπαστικής Δραματικής Ταινίας Joe: Μια Δυνατή Φιλία, του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, που Στηρίζεται στο Ομώνυμο Μυθιστόρημα του Λάρι Μπράουν, με τις Συγκλονιστικές Ερμηνείες του Πολυαγαπημένου Νίκολας Κέιτζ και του Βραβευμένου Ταλαντούχου Νεαρού Ηθοποιού Τάι Σέρινταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: