ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

DEEP TISSUE MASSAGE-ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY MASSAGE Η ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "OLOTROPIKI SPA"

 17€ για ένα Deep Tissue Massage διάρκειας 60 λεπτών, που προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση σε αυχένα, ώμους, χέρια, πλάτη, μέση, πόδια, και ιδανικό για να αποβάλλετε το stress και να ξεκουράσετε τους πονεμένους σας μυς, από το "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 80€ - Έκπτωση 79%!!!!!
 18€ για ένα (1) χαλαρωτικό μασάζ σώματος με μέλι και argan oil, διάρκειας 60 λεπτών, για πλούσια ενυδάτωση και μεταξένιο δέρμα έτοιμο για την παραλία, από το "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 90€ Έκπτωση 80%!!!
 18€ για ένα μοναδικό Full Body Aromatherapy Massage (Αρωματοθεραπεία) 60' Λεπτών με χρήση αιθέριων ελαίων! Το μασάζ Αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια είναι μια από τις πιο ήπιες μορφές χαλαρωτικού μασάζ που γίνεται σε όλο το σώμα. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες που νιώθουν ένταση και στρες στην καθημερινότητα τους ή διανύουν μια δύσκολη και αγχωτική περίοδο! Απολαύστε το στον πολυτελές χώρο του "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 78%.
 17€ για 1 μασάζ διάρκειας 60' με μέντα και ευκάλυπτο, για απόλυτη χαλάρωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, από το "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αξίας 50€ - έκπτωση 66%
 "Sweet Winter Spa" διάρκειας 60' μόνο με 16€! Περιλαμβάνει peeling με φράουλες για αντιγήρανση και απολέπιση και χαλαρωτικό full body μασάζ με γλυκό άρωμα "μέλι & καραμέλα"! Από την "Olotropiki Spa" στο μετρό Ακρόπολης! Αποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 18€ για ένα απίθανο πακέτο χαλάρωσης σώματος με ένα full body χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία πελμάτων από απόφοιτο της σχολής TMC Thai Massage School Of Chiang Mai, στο "Olotropiki Spa" στο μετρό Ακρόπολης, αρχικής αξίας 110€ - Έκπτωση 84%!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: