ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ" ΤΟΥ OSCAR WILD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΕΛΗ

 5 ευρώ για να παρακολουθήσετε την παιδική παράσταση "Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας" του Όσκαρ Ουάιλντ, που μεταφέρει τον θεατή στο σήμερα περνώντας ξεχωριστά μηνύματα ανθρωπιάς και αγάπης προς το συνάνθρωπο, στο Θέατρο Θυμέλη, αξίας 10 ευρώ - έκπτωση 50%. Με 20 εισιτήρια και άνω προσφέρεται το φουαγιέ για να διοργανώσετε παιδικό πάρτυ με 1 ευρώ /άτομο επιπλέον! Παιδική παράσταση 'Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας' του Oscar Wilde - Θέατρο Θυμέλη 
 ''O Ευτυχισμένος Πρίγκιπας'' του Όσκαρ Ουάϊλντ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΕΛΗ - ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ! 5€ για είσοδο ενός ατόμου για να απολαύσετε το αριστουργηματικό παραμύθι του Oscar Wilde Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ. Ένα έργο που μεταφέρει με μαγικό τρόπο το μήνυμα πως τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στην αγάπη και την ανθρωπιά!! Αρχικής Αξίας 10€. Έκπτωση 50%. Δυνατότητα διοργάνωσης πάρτυ στο φουαγιέ του Θεάτρου με extra χρέωση 1€/άτομο!
 5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παιδική παράσταση O Ευτυχισμένος Πρίγκιπας του Όσκαρ Ουάϊλντ, που μεταφέρει με αριστουργηματικό τρόπο το μήνυμα της αγάπης και της ανθρωπιάς στα παιδιά και με διοργάνωση πάρτυ με έξτρα χρέωση 1€ το άτομο, στο Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%!!
 Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου: «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Oscar Wild.

Δεν υπάρχουν σχόλια: