ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΓΩ Η ΜΑΡΘΑ ΦΡΟΥΝΤ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

 7,5€ για είσοδο ενός ατόμου στην παράσταση "Εγώ η Μάρθα Φρόυντ", μια συγκλονιστική παράσταση για τον έρωτα, την ψυχανάλυση, τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την τρέλα και το θάνατο, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου, στο Θέατρο 4 Εποχές στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 50%!!
 7,5€ από 15€ για την είσοδο ενός (1) ατόμου στην θεατρική παράσταση Εγώ, η Μάρθα Φρόυντ (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου), που παρουσιάζεται στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές στη Κυψέλη, σε θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία της Γιούλη Ζήκου !! Μια παράσταση για τον έρωτα, την ψυχανάλυση, τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την τρέλα, το θάνατο. Έκπτωση 50%!!
 7.50€ για ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για να παρακολουθήσετε την εξαιρετική παράσταση: ΕΓΩ, Η ΜΑΡΘΑ ΦΡΟΥΝΤ βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου. Μια παράσταση για τον έρωτα, την ψυχανάλυση, τη γυναικεία σεξουαλικότητα, την τρέλα, το θάνατο. Σε σκηνοθεσία Γιούλης Ζήκου στη σκηνή του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ στην Κυψέλη. Αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 50%

Δεν υπάρχουν σχόλια: