ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & DISNEY ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2:ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για την Εξαιρετική Μεταγλωττισμένη Παιδική Ταινία της Disney Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες, με τις Φωνές των Αγαπημένων Γιώργου Καπουτζίδη και Ντορέττας Παπαδημητρίου, στο Cine Βακούρα, στην καρδιά της πόλης μας! Μία Απολαυστική, Καταιγιστική και Εντυπωσιακή Περιπέτεια για Όλη την Οικογένεια...Γεμάτη Αστείους Διαλόγους και Ξεκαρδιστικές Ατάκες που θα σας Απογειώσουν... στο Δεύτερο Μέρος της Φημολογούμενης Εναέριας Τριλογίας! 
 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για την Υπέροχη Μεταγλωττισμένη Παιδική Ταινία Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές, με τις Ευφάνταστες Περιπέτειες του Μικρού, Σκανδαλιάρη και Αγαπημένου Ήρωα Εκατομμυρίων Μικρών και Μεγάλων στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας! Απολαύστε Μοναδικές Στιγμές Οικογενειακής Διασκέδασης με μία Σπαρταριστή και Συγκινητική Ταινία που θα σας Χαρίσει Άφθονο Γέλιο! 
 Ένα Εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης Μεταγλωττισμένης Παιδικής Ταινίας Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές, στο Cine Κολοσσαίον ! Ο Αγαπημένος Ήρωας Εκατομμυρίων Μικρών και Μεγάλων Επιστρέφει στη Μεγάλη Οθόνη, μετά από το Κινηματογραφικό του Ντεμπούτο που Σημείωσε Τεράστια Επιτυχία, και μας Διηγείται τις Ευφάνταστες Περιπέτειες του Μικρού Σκανδαλιάρη Ήρωα σε μία Σπαρταριστή και Συγκινητική Οικογενειακή Ταινία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: