ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ RELAX BODY ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 19,50€ από 95€ για μια μοναδική συνεδρία Full Body Μασάζ διάρκειας 70 λεπτών, με συνδυασμό 3 ειδών μασάζ Αθλητικού, Λεμφικού και Σουηδικού, από το Relax Body στο Κολωνάκι. Έκπτωση 80%. 13€ για απίστευτη ευεξία και αναζωογόνηση ενός χαλαρωτικού full body μασάζ διάρκειας 50 λεπτών με αιθέρια έλαια σε μια πραγματική εμπειρία αναζωογόνησης, στο Relax Body στο Κολωνάκι (3 λεπτά από την πλατεία Κολωνακίου), αρχικής αξίας 70€ - Έκπτωση 81%!!!!
 Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ για 2 άτομα σε κοινό δωμάτιο! 35€ από 160€ για ένα Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ 2 Ατόμων σε κοινό δωμάτιο, με αιθέρια έλαια διάρκειας 70 λεπτών, από το Relax Body στο Κολωνάκι. Έκπτωση 79%.
 Μασάζ Σε Μοναδική Τιμή!!9€ από 40€ για να απολαύσετε ένα (1) χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια, διάρκειας 40 λεπτών, στο Relax Body στο Κολωνάκι, κοντά στο μετρό Συντάγματος (μόλις 4 λεπτά απόσταση). ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Έκπτωση 81%!!
 Χαρίστε στο σώμα σας μοναδικές στιγμές ευεξίας... 9 ευρώ για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό - θεραπευτικό μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 40', από το Relax Body στο Κολωνάκι, αξίας 40 ευρώ - έκπτωση 78%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: