ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 89 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Ελάτη Τρικάλων: 313€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 5 άτομα με πρωινό, σε μεγάλη μεζονέτα. Μια προσφορά για να απολαύσετε άνετη διαμονή σε ευρύχωρη μεζονέτα με την οικογένεια ή την παρέα σας. 
 Ελάτη Τρικάλων: 261€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 4 άτομα με πρωινό, σε μεζονέτα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και περάστε όμορφες στιγμές σε ένα εντυπωσιακό πέτρινο συγκρότημα.
 Ελάτη Τρικάλων: 201€ για ένα 4ήμερο για 2 έως 3 άτομα με πρωινό, σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα μοναδικό πέτρινο συγκρότημα σας περιμένει να περάσετε αξέχαστες στιγμές στον ορεινό προορισμό της Ελάτης.
 Ελάτη Τρικάλων: 149€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο πέτρινο συγκρότημα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ταξιδέψτε στον πανέμορφο οικισμό της Θεσσαλίας.
 Ελάτη Τρικάλων: 209€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 5 άτομα με πρωινό, σε μεγάλη μεζονέτα. Μια προσφορά για να απολαύσετε άνετη διαμονή σε ευρύχωρη μεζονέτα με την οικογένεια ή την παρέα σας.
 Ελάτη Τρικάλων: 174€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 4 άτομα με πρωινό, σε μεζονέτα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και περάστε όμορφες στιγμές σε ένα εντυπωσιακό πέτρινο συγκρότημα. 
 Ελάτη Τρικάλων: 134€ για ένα 3ήμερο για 2 έως 3 άτομα με πρωινό, σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα μοναδικό πέτρινο συγκρότημα σας περιμένει να περάσετε αξέχαστες στιγμές στον ορεινό προορισμό της Ελάτης.
 Ελάτη Τρικάλων: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε πανέμορφο πέτρινο συγκρότημα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ταξιδέψτε στον πανέμορφο οικισμό της Θεσσαλίας.
 Ελάτη Τρικάλων: 89€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, σε δωμάτιο με τζάκι! Ευκαιρία για οικονομική απόδραση σε έναν εκπληκτικό ορεινό προορισμό, μέσα στα έλατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: