ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ

 Πλήρης καθαρισμός δοντιών! 25€ απο 50€ για έναν πλήρη καθαρισμό που περιλαμβάνει έλεγχο & καθαρισμό, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών κηλίδων με υπέρηχους τελευταίας γενιάς, στίλβωση και γυάλισμα - Ή - 35€ από 80€ για πλήρη καθαρισμό με την τεχνική της Σοδόβολης, που απομακρύνει με επιτυχία χρωστικές ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, για υπέροχο και αστραφτερό χαμόγελο, από Χειρουργό Οδοντίατρο στον Ευαγγελισμό (στάση μετρό). Έκπτωση 50%.
 30€ για κάθε ένα (1) σφράγισμα δοντιού νανουβριδικής σύνθετης ρητίνης, με υψηλού βαθμού θλίψης, για δόντια γεμάτα λάμψη και υγεία με την λεπτομερή ιατρική φροντίδα από Χειρουργό Οδοντίατρο στον Ευαγγελισμό (στάση μετρό).Αξίας 60€. Έκπτωση 50%
 55€ από 150€ για λεύκανση δοντιών με χρήση ειδικής συσκευής LED (λάμπα ψυχρού φωτός) με αποτέλεσμα άνω των 3 τόνων-Η- 79€ από 250€ για 1 πλήρη καθαρισμό που περιλαμβάνει έλεγχο & καθαρισμό, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών κηλίδων με υπέρηχους τελευταίας γενιάς, στίλβωση και γυάλισμα μαζί με 1 λεύκανση δοντιών με χρήση ειδικής συσκευής LED (λάμπα ψυχρού φωτός)-Η-98€ από 400€ για 2 εφόρμαγες λεύκανσης δοντιών με χρήση ειδικής συσκευής LED (λάμπα ψυχρού φωτός) και πλήρη καθαρισμό που περιλαμβάνει έλεγχο, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών κηλίδων με υπέρηχους τελευταίας γενιάς, στίλβωση και γυάλισμα από Χειρουργό Οδοντίατρο στον Ευαγγελισμό (στάση μετρό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: