ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΦΟΡΗΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ POWER BANK ΓΙΑ SMARTPHONES-TABLETS-MP3 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ IDEA HELLAS

 24,9€ για μία εξωτερική πηγή ενέργειας (μπαταρία) Powerbank, σε λευκό χρώμα, χωρητικότητας 10000mAH και με 2 θύρες USB, που φορτίζει κινητά & όλες τις smart συσκεύες που διαθέτουν USB ενώ διαθέτει και εύχρηστο φακό LED, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Hellasmart.gr, αρχικής αξίας 41€ - Έκπτωση 39%!!
< 
 Αποκτήστε το πιο χρήσιμο gadget για τους χρήστες smartphones! 7.9 ευρώ για την PowerBank, την φορητή επαναφορτιζόμενη USB μπαταρία 2000mAh που είναι συμβατή με όλες τις συσκευές που διαθέτουν θύρα USB φόρτισης, για να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής, από την Idea Hellas. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!
 Αποκτήστε έναν φορτιστή - μπαταρία λιθίου Power Bank ώστε να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής (όπως κινητά, mp3 players, PDA, Φωτογραφικές μηχανές, tablet κ.α. καθώς και οποιαδήποτε άλλη μπορεί να συνδεθεί με USB), με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το “Idea Hellas” στη Νέα Ιωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: