ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-THAI OIL MASSAGE&ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ THAI SPIRIT ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

 Πακέτα συνεδριών κατά του τοπικού πάχους & της κυτταρίτιδας με χειρονακτικά μασάζ & βεντούζες στο “Thai Spirit” στον Χολαργό (πλησίον σταθμού μετρό Εθν. Άμυνας).
 Aπόλυτη χαλάρωση σε όλο το σώμα με ένα 45λεπτο Full Body Thai Oil massage, με συνδυασμένες τεχνικές μάλαξης σε σώμα, κεφάλι και πόδια που προσφέρει εγγυημένη ανακούφιση και χαλάρωση από το καθημερινό στρες και την ένταση, από το "Thai Spirit" στον Χολαργό!
 Βελτιώστε άμεσα την εμφανισή σας με 10 συνεδρίες μασάζ κατά της κυτταρίτιδας!! 50€ για 10 θεραπείες μασάζ των 35 λεπτών (15' λεμφικό και 20' κυτταρίτιδα), με ειδικό χειροποίητο λάδι κατά της κυτταρίτιδας, από το ολοκαίνουργιο “Thai Spirit” στον Χολαργό (πλησίον σταθμού μετρό Εθν. Άμυνας). Αρχικής αξίας 250€ Έκπτωση 80%!
 50€ Μόνο για 10 (δέκα) Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας διάρκειας 35' λεπτών το κάθε ένα, με ειδικό χειροποίητο λάδι κατά της κυτταρίτιδας, στο Thai Spirit στον Χολαργό, πλησίον Μετρό Εθνικής Άμυνας! Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας από Επαγγελματίες για τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και την σμίλεψη της σιλουέτας! Αρχικής Αξίας 250€ - Έκπτωση 80%
 Oλοκληρωμένο σεμινάριο Thai Oil Massage ή Thai Reflexiology ή Thai Traditional, από εξουσιοδοτημένο δάσκαλο με πτυχίο επικυρωμένο από το Υπουργείο της Ταϋλάνδης, και με απόκτηση πιστοποίησης για άμεση άσκηση επαγγέλματος, στο “Thai Spirit” στον Χολαργό (πλησίον σταθμού μετρό Εθν. Άμυνας) με έκπτωση έως 58%!!!
 12€ για την απόλυτη χαλάρωση σε όλο το σώμα με ένα 60λεπτο Full Body Thai Oil massage, με συνδυασμένες τεχνικές μάλαξης σε σώμα, κεφάλι και πόδια που προσφέρει εγγυημένη ανακούφιση και χαλάρωση από το καθημερινό στρες και την ένταση, από το "Thai Spirit" στον Χολαργό, αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 73%!!!
 14€ για ένα χαλαρωτικό μασάζ bamboo απολαυστικής διάρκειας 50 λεπτών σε όλο το σώμα, για απαλλαγή από τις μυικές εντάσεις με τη χρήση ειδικών καλαμιών bamboo σε συνδυασμό με ζεστό χειροποίητο λάδι με αιθέρια έλαια, στο "Thai Spirit" στον Χολαργό που ήδη έχει "κατακτήσει" τους πάντες, αρχικής αξίας 30€ - Έκπτωση 68%!!!
 13€ για ένα Αυθεντικό Massage Shiatsu σε όλο το σώμα διάρκειας 60 λεπτών, για άνδρες και γυναίκες! Μοναδική απόλαυση που θα σας ανακουφίσει από το στρες, τις ημικρανίες και τα μυοσκελετικά προβλήματα, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την σωματική αλλά και την ψυχική σας υγεία, από το Thai Spirit στον Χολαργό (πλησίον σταθμού μετρό Εθν. Άμυνας). Αρχικής αξίας 40€ Έκπτωση 68%.
 14€ για ένα Αυθεντικό Thai Oil massage ή Thai Traditional ή Balinese σε όλο το σώμα διάρκειας 60 λεπτών, για άνδρες και γυναίκες!! Μοναδική απόλαυση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, από το ολοκαίνουργιο “Thai Spirit” στον Χολαργό (πλησίον σταθμού μετρό Εθν. Άμυνας). Αρχικής αξίας 45€ Έκπτωση 69%! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προϊόν της επιλογή σας!
 20€ για μια μοναδική εμειρία χαλάρωσης με ένα Hot Oil massage σε όλο το σώμα διάρκειας 60 λεπτών, για άνδρες και γυναίκες! Ζεστά κρεμώδη κεριά απλώνονται απευθείας στο σώμα σας και απελευθερώνουν αισθησιακά αρώματα, ενώ πολύτιμα έλαια τρέφουν το δέρμα σας σε βάθος, από το ολοκαίνουργιο “Thai Spirit” στον Χολαργό (πλησίον σταθμού μετρό Εθν. Άμυνας). Αρχικής αξίας 55€ Έκπτωση 64%! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προϊόν της επιλογή σας!
 7€ Μόνο για ένα Ταϊλανδέζικο μασάζ με αιθέρια έλαια, διάρκειας 30' λεπτά στο Thai Spirit στον Χολαργό, πλησίον Μετρό Εθνικής Άμυνας! Χαλαρώστε με ένα Ταϊλανδέζικο μασάζ με αιθέρια έλαια που συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη του μασάζ χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές πιέσεων σε όλο το σώμα με δάχτυλα, παλάμες, αγκώνες και πήχεις! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, να ενεργοποιούνται οι μύες και το σώμα να έρχεται στην απόλυτη χαλάρωση! Αρχικής Αξίας 25€ - Έκπτωση 72%

 14€ Μόνο για ένα Επαγγελματικό Shiatsu massage, διάρκειας 60' λεπτά στο Thai Spirit στον Χολαργό, πλησίον Μετρό Εθνικής Άμυνας! Απολαύστε την Παραδοσιακή γιαπωνέζικη τέχνη μασάζ η οποία χρησιμοποιεί θεραπευτικές πιέσεις σε όλο το σώμα που τονώνουν ή χαλαρώνουν, με δάχτυλα, παλάμες, αγκώνες και πήχεις! Πολύ αποτελεσματικό σε ημικρανίες, ψυχική ένταση, αϋπνίες, μυικούς πόνους! Αρχικής Αξίας 45€ - Έκπτωση 69%

 14€ Μόνο για Μία Συνεδρία Αισθητικής Φυσικοθεραπείας Προσώπου, διάρκειας 60' λεπτά στο Thai Spirit στον Χολαργό, πλησίον Μετρό Εθνικής Άμυνας! Απολαύστε την τελευταία λέξη στην αισθητική προσώπου από Επαγγελματίες! Ένα φυσικό lifting προσώπου, που βοηθάει στη λείανση των ρυτίδων, τη σύσφιξη και βελτίωση του μυικού τόνου με άμεσα ορατά αποτελέσματα! Αρχικής Αξίας 45€ - Έκπτωση 69% 14€ για την απόλυτη χαλάρωση σε όλο το σώμα με ένα 60λεπτο Full Body Thai Oil massage, με συνδυασμένες τεχνικές μάλαξης σε σώμα, κεφάλι και πόδια που προσφέρει εγγυημένη ανακούφιση και χαλάρωση από το καθημερινό στρες και την ένταση, από το ολοκαίνουργιο "Thai Spirit" στον Χολαργό, αρχικής αξίας 40€ - Έκπτωση 65%!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: