ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ " Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ " & " Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ ανά άτομο) για την Κορυφαία και Αριστουργηματική Παιδική Παράσταση Η Ιστορία του Γάτου που Έμαθε σ'ένα Γλάρο να Πετάει του Παγκοσμίου Φήμης Λουίς Σεπούλβεδα, στο Θέατρο Κολοσσαίον! Ένα Μοναδικό Έργο που θα Καθηλώσει Μικρούς και Μεγάλους με Μαύρο Θέατρο, Εντυπωσιακές Μάσκες, Γάτους σε Μέγεθος Ανθρώπου και Ανθρώπους που Φτάνουν Μέχρι το Ταβάνι, σε ένα Μαγευτικό Υπερθέαμα Προσαρμοσμένο με πολύ Σεβασμό και Αγάπη στο τόσο Απαιτητικό και Δύσκολο Κοινό…τα Παιδιά μας!!! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!
 Για Δύο Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) για την Τελευταία Αποχαιρετιστήρια Παιδική Παράσταση του Φημισμένου Έργου Ο Τρελαντώνης της Πηνελόπης Δέλτα, σε Σκηνοθεσία του Κώστα Γεράρδου από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου! Το Κλασικό κι Αγαπημένο Μυθιστόρημα που μαζί του έχουν Μεγαλώσει Γενιές Ελλήνων...Έρχεται να Παρασύρει Μικρούς και Μεγάλους σε μία Διασκεδαστική Ιστορία Γεμάτη Περιπέτειες, Ανεμελιά, Χορό και πολύ Παιχνίδι! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: