ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ " RIGAS HOTEL "

390€ από 780€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Bungalow με Shared Pool στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks και 2 Antistress Head Massages! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 35% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
249€ από 498€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Δίχωρο Διαμέρισμα στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks και 2 Antistress Head Massages! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 35% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
219€ από 438€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Δίχωρο Διαμέρισμα στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks και 2 Antistress Head Massages! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Rigas Hotel του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Ευρύχωρο Studio, μόνο με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμός, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Παρέχεται Welcome drink, ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Πανόρμου καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Παρέχονται 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa Δωρεάν! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: