ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

CINEMA-ΤΑΙΝΙΕΣ " ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ " " ANNIE " & " ΟΜΟΡΦΗ ΝΙΟΤΗ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ " CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ " & " CINE ΒΑΚΟΥΡΑ "

 Για Ένα Εισιτήριο για την Νέα & Συγκλονιστική Ταινία του Κρίστιαν Πέτζολντ Το Τραγούδι του Φοίνικα που έχει αποσπάσει Εξαιρετικές Κριτικές...στο Cine Κολοσσαίον! Μία Σπουδαία Ταινία με Υπέροχες Ερμηνείες που μας καλεί να Συλλογιστούμε το ως που θα φτάναμε για να ανακαλύψουμε αν η αγάπη είναι αληθινή!
 Για Ένα Εισιτήριο για την Πολυαναμενόμενη Πανελλήνια Πρεμιέρα της Νέας Μεταγλωττισμένης Ταινίας για Μικρούς και Μεγάλους Annie, στο Cine Κολοσσαίον με πρωταγωνιστές τους Αγαπημένους Κάμερον Ντίαζ και Τζέιμι Φοξ ! Το Λατρεμένο και Διαχρονικό Μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, που έχει μαγέψει το κοινό εδώ και Δεκαετίες, μεταφέρεται για Δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη, σε μια πιο Σύγχρονη και Εντυπωσιακή Υπερπαραγωγή που υπόσχεται ότι θα μας χαρίσει Μοναδικές Στιγμές Οικογενειακής Μαγείας!


  Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Εξαιρετικής Ταινίας Όμορφη Νιότη που απέσπασε Ειδική Μνεία Οικουμενικής Επιτροπής στο τελευταίο Φεστιβάλ των Καννών…ή την Συγκλονιστική Ταινία του Ντανιέλ Ολχοφέν Μακριά από τους Ανθρώπους με τον Βίγκο Μορτενσεν…ή την Πολυβραβευμένη & ιδιαίτερα Επίκαιρη Ταινία Τimbuctu που Συγκλόνισε την Γαλλία …ή το Αριστούργημα του Πολωνού Δημιουργού ΠάβελΠαβλικόφσκι Ida με φόντο τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: