ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ " ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ " " ΚΑΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ " " ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ " " ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! " ΣΤΑ CINE ΕΛΛΗΝΙΣ-CINE ALEX - ΑΠΟΛΛΩΝ


 Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο ιστορικό Cine Alex στην Αγίας Σοφίας… με την Υπέροχη Καλοκαιρινή Κωμωδία Καυτή Καταδίωξη με την Αγαπημένη Ρις Γουίδερσπουν & την Εκθαμβωτική Σοφία Βεργκάρα… ή την Απολαυστική Κωμωδία της Τόνι Μάρσαλ Θέλεις ή Δεν Θέλεις, με τους Σοφί Μαρσό & Πατρίκ Μπρουέλ! 
 Ετοιμαστείτε να Απολαύσετε την Μεγαλύτερη & πιο Θεότρελη Κωμωδία του Φετινού Καλοκαιριού! Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο), για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Υπέροχης Κωμωδίας του Πατρίς Λεκόντ Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ! με τον Μοναδικό Κριστιάν Κλαβιέ (Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε;) στον Θερινό Κινηματογράφο Απόλλων στο κέντρο της πόλης! Μετά την Τεράστια Επιτυχία του Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε;, ο Αγαπημένος Κριστιάν Κλαβιέ έρχεται και αυτό το Καλοκαίρι να μας Χαρίσει Μοναδικές Άφθονες Στιγμές Γέλιου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: