ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΕΒΕΖΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CLEOPATRA BEACH HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για τον Αύγουστο. Δεν είναι μόνο ο προορισμός, δεν είναι η ομορφιά του τοπίου, δεν είναι η τιμή! Είναι όλα μαζί μου κάνει αυτή την προσφορα πραγματικά υπέροχη! 


Παραλία Καστροσυκιά Πρέβεζας: 269€ για 7ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Αύγουστο με πρωινό. Το μοναδικής ομορφιάς παραλιακό χωριό Καστροσυκιά της Πρέβεζας είναι φημισμένο για την πανέμορφη παραλία του με τα καθαρά νερά της. 


Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 217€ για 6ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο με πρωινό. Το χωριό Καστροσυκιά φημίζεται για την πανέμορφη παραλία του που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος για να απολαύσετε το μπάνιο σας! 


Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 97€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Το μικρό, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό της Καστροσυκιάς προσφέρεται ως τόπος διαμονής για όσους επιθυμούν χαλάρωση και ξεκούραση στις διακοπές τους
/>
Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο με πρωινό. Το μικρό, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό της Καστροσυκιάς προσφέρεται ως τόπος διαμονής για όσους επιθυμούν ήσυχες διακοπές!

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 169€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για ολόκληρο τον Αύγουστο. Κάντε τις διακοπές σας σε ένα μέρος που θα σας μαγέψει σε καταπληκτική τιμή μέσα στον Αύγουστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: