ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΥΚΑΔΑ ( ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " PENSION MARIA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα:89€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον Αγ. Ιωάννη, προσφορά Ιουλίου. Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, ένα ευρύχωρο, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα σας περιμένει για τις πιο όμορφες διακοπές! 



Λευκάδα:293€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, προσφορά Αυγούστου. Αποδράστε οικογενειάκα με μια εξαιρετική προσφορά, σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού, σε ένα άνετο διαμέρισμα , ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση! 


Λευκάδα:395€ για ένα 8ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου. Ξεκουραστείτε και ανανεωθείτε οικογενειακά σε ένα υπέροχο περιβάλλον,δίπλα στην πόλη της Λευκάδας, ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση!
Λευκάδα: 349€ για ένα 7ήμερο για 4 άτομα στην παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου. Σε ένα ιδανικό σημείο για οικογενειακές διακοπές, μέσα στο κύμα , όμορφα και εξοπλισμένα διαμερίσματα ώστε να έχετε κάθε άνεση και όλα αυτά σε μια τιμή απίστευτη! 


Λευκάδα:136€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Ιωάννη,προσφορά Ιουλίου. Οι καλύτερες διακοπές στην καλύτερη τιμή, ξεκούραση, ηρεμία και άνεση σε ένα πανέμορφο νησί και δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες! 







Δεν υπάρχουν σχόλια: