ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Ένας μοναδικός προορισμός που συνδυάζει την διασκέδαση, την χαλάρωση, τα χειμερινά σπορ, τα παραδοσιακά ταβερνάκια και ένα υπέροχο φυσικό τοπίο! Αποκτήστε την προσφορά μας και ζήστε την Αράχωβα με τον οικονομικότερο τρόπο! 
Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό. Χιονοδρομικό κέντρο, γραφικά ταβερνάκια,χουζούρικα cafe, διασκέδαση μέχρι το πρωί, ρομαντικούς περιπάτους... ζήστε τα όλα με μια καταπληκτική προσφορά! 
Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Αποδράστε στον πιο καυτό προορισμό του χειμώνα με μια μοναδική προσφορά!   
Αράχωβα: 25€ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων στην γραφική ταβέρνα Στάικος. Απολαύστε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση. Καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή! 
Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό.Χιονοδρομικό κέντρο, γραφικά ταβερνάκια,χουζούρικα cafe, διασκέδαση μέχρι το πρωί, ρομαντικούς περιπάτους... ζήστε τα όλα με μια καταπληκτική προσφορά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: