ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΑΓΟΡΙΑΝΗ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ


Παρνασσός - Αγόριανη: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Κάντε μια υπέροχη εκδρομή , σε ένα γραφικό χωριό, εξερευνήστε την Αράχωβα, τους Δελφούς, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο, με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε σε καταπληκτική τιμή! 
Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Κάντε μια υπέροχη εκδρομή , σε ένα γραφικό χωριό, εξερευνήστε την Αράχωβα, τους Δελφούς, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο, με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε σε καταπληκτική τιμή! 
Παρνασσός - Αγόριανη: 43€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Κάντε μια υπέροχη εκδρομή , σε ένα γραφικό χωριό, εξερευνήστε την Αράχωβα, τους Δελφούς, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο, με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε σε καταπληκτική τιμή! 
Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε απόσταση αναπνοής από την Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο, σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό , μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή! 
Παρνασσός - Αγόριανη: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε απόσταση αναπνοής από την Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο, σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό , μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: