ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 4-7 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 16-19 Μαίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 18-21 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 25-28 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 9-12 Μαίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 11-14 Απριλίου, μόνο με 85 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.
Bansko από Θεσσαλονίκη, 16-18 Μαρτίου μόνο με 65 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: