ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣΑΖ/ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ/YOGA/PILATES


25€ για να παρακολουθήσετε Σεμινάριο με τίτλο ''ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΙΛΑΤΕΣ'', 9 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 9:00-12:00. Το μάθημα του θεραπευτικού Πιλάτες (παγκοσμίως δημοφιλής μέθοδος) είναι κατάλληλο για όλους και ιδανικό για επαγγελματίες θεραπευτές μάλαξης και personal trainers. Ο σπουδαστής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα θεραπευτικά οφέλη των ασκήσεων Pilates όπως αυτές έχουν τροποποιηθεί για να εκτελούνται με ασφάλεια από άτομα με μυοσκελετικά και σωματικά προβλήματα. Μια προσφορά από την Progressive Studies στην Αθήνα. Αρχική αξία 50€ - Έκπτωση 50%!!

50€ για να παρακολουθήσετε Σεμινάριο με τίτλο ''YOGA INSTRUCTOR EDUCATION'', συνολικής διάρκειας 2 ημερών, 16-17 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 15:00-20:00. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η φιλοσοφία και ηθική της yoga, ευθυγράμμιση του σώματος, βοηθήματα, τεχνική αναπνοών, ενεργειακά κλειδώματα, διαλογισμός, σανσκριτική ορολογία, ανατομία-κινησιολογία, δονήσεις, εκπαίδευση στη διδακτική – σκελετός ενός μαθήματος, πως διορθώνουμε και βοηθάμε τον ασκούμενο. Μια προσφορά από την Progressive Studies στην Αθήνα. Αρχική αξία 100€ - Έκπτωση 50%!!
Μόνο 19€ για να παρακολουθήσετε Σεμινάριο Διατροφολογίας με τίτλο ''ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ'', όπου διεξάγεται 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 19:00-21:00. Σκοπός του σεμιναρίου είναι πως να χάσετε το περιτό λίπος ξεχνώντας τις παραδοσιακές λιμοκτονικές δίαιτες & να αποκτήσετε τη γνώση για το σώμα που ονειρεύεστε! Μια προσφορά από το Πανελλήνιο Οργανισμό Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στην Αθήνα. Αρχική αξία 38€ - Έκπτωση 50%!!
50€ για να παρακολουθήσετε Σεμινάριο με τίτλο ''Classic Massage-Χαλαρωτική Μάλαξη'', όπου διεξάγεται 9-10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρες 18:30-21:30. Αποκτήστε τα εφόδια για μια νέα ή παράλληλη καριέρα σε ένα επάγγελμα που είναι αρκετά προσοδοφόρο και διαχρονικό. Η εκπαίδευση είναι ταχύρυθμη και βασίζεται στο express training program της World Massage Federation. Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού γνωρίζουν σε βάθος την τεχνική του κλασικού χαλαρωτικού μασάζ. Μια προσφορά από το Πανελλήνιο Οργανισμό Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στην Αθήνα. Αρχική αξία 100€ - Έκπτωση 50%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: