ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΙΕΝΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ



15€ Εκπτωτικό Κουπόνι, για 7 ημέρες στη Βιέννη και τη Βουδαπέστη! Επισκεφτείτε σε Ένα μόλις ταξίδι τις Πρωτεύουσες της Αυστρίας και της Ουγγαρίας! Σε Double Room με Πλούσιο Πρωινό, στο Ananas Trend Hotel της Βιέννης και στο Golden Park της Βουδαπέστης ή Παρόμοια!! Δίνετε στο Ταξιδιωτικό Γραφείο 660€ Μόνο, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ με τους Φόρους, ανά Άτομο!!! Καλό σας Ταξίδι!

Εκδρομή σε Βιέννη & Βουδαπέστη! 7 ημέρες σε Double room με πλούσιο πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 680€ / το άτομο!
Διακοπές σε Βιέννη και Βουδαπέστη!! Από 660€ το άτομο για επτά (7) ημέρες / έξι (6) διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο ή Τρίκλινο δωμάτιο σε Βιέννη και Βουδαπέστη (3 διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη), με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, όλους τους φόρους και με ελεύθερη επιλογή ημερομηνίας! Δίνετε 15€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 660€ απευθείας στον ταξιδιωτικό οργανισμό Air Cosmos!


Από 319€ για ένα 4ήμερο στο «Διαμάντι του Δούναβη», στην πανέμορφη Βουδαπέστη σε 4* ξενοδοχείο, με αεροπορικά εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου, από το Air Cosmos
Με 15€ αποκτείστε το εκπτωτικό κουπόνι που θα σας ταξιδέψει 7 ημέρες στην Βιέννη και την Βουδαπέστη στην προνομιακή τιμή των 660€ το άτομο με ελεύθερη επιλογή ημερομηνίας και όλους τους φόρους, από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Aircosmos!

Δεν υπάρχουν σχόλια: