ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΕΡΚΥΡΑ(ΑΧΑΡΑΒΗ-ΔΑΣΙΑ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "GELINA VILLA HOTEL&RESORT"

Κέρκυρα: Αυτό το Πάσχα θα σας μείνει αξέχαστο! Μόνο με 269€ εξασφαλίστε ένα καταπληκτικό 4ήμερο / 3 διανυκτερεύσεις για το Πάσχα, 2 ατόμων, στο 5 αστέρων Gelina Villa hotel & resort, στην Αχαράβη της Κέρκυρας. Με πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα, δείπνο), ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, Ποτά & Αναψυκτικά δωρεάν σε απεριόριστη ποσότητα και παιδί έως 12 ετών Δωρεάν! Από το Megia Travel. Αρχικής Αξίας 370€ - Έκπτωση 27% !!
Yπέροχο Πάσχα στην Κέρκυρα 3/5 έως 6/5! Οδική εκδρομή ΜΟΝΟ με 199€ το άτομο με 4ήμερη διαμονή στο Hotel Gelina 5* με όλα πληρωμένα (3 γεύματα + εορταστικά γεύματα). Αναχώρηση Μεγάλη Πέμπτη βράδυ από Αθήνα! Μια προσφορά από την Megia Travel!

Πάσχα στην Κέρκυρα! 133€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με full board (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) στην βασίλισσα των Επτανήσων, την αριστοκρατική Κέρκυρα, με διαμονή στο φιλόξενο TELEMACHOS VILLAGE hotel 3* στη Δασιά. Best Price!
Πάσχα στην Κέρκυρα! 246€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με full board (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) στην βασίλισσα των Επτανήσων, και απολαύστε τις ομορφιές του νησιού και τις ανέσεις που προσφέρει το Magna Graecia Hotel στη Δασιά. Best Price!

Δεν υπάρχουν σχόλια: