ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ A/C-ΚΑΜΠΙΝΑΣ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

25€ από 50€ για ένα Ολοκληρωμένο Service Air Condition για όλες τις μάρκες Ι.Χ που περιλαμβάνει Έλεγχο Διαρροών Κομπρεσέρ, Πλήρωση Λαδιού Κομπρεσέρ και Συμπλήρωση Φρέον, από την Dimcars Autoservices στην Καλλιθέα!!
25€ για ένα ολοκληρωμένο Service Air Condition αυτοκινήτου,για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων!Μία προσφορά από το Auto Sprint System στην Καλλιθέα,αρχικής αξίας 60€!!
 Αθήνα: Για να μην είναι το... κλίμα βαρύ στο αυτοκίνητο! Μόνο 25€ για να κάνετε 1 Ολοκληρωμένο Service Κλιματιστικού Αυτοκινήτου οποιασδήποτε μάρκας και μοντέλου, που περιλαμβάνει έλεγχο διαρροών και απόδοσης και συμπλήρωση οικολογικού φρέον. Από την Dim Cars στην Καλλιθέα. Αρχικής Αξίας 50€ - Έκπτωση 50% !!

28€ για Μία (1) Συντήρηση του Κλιματιστικού του Αυτοκινήτου σας, Καθαρισμό και Απολύμανση Αεραγωγών, Έλεγχο Διαρροών και Συμπλήρωση με Φρέον, από τη CITROEN ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ, αρχικής αξίας 80€ - Έκπτωση 65%!! 
Super Offer! 29€ για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου που περιλαμβάνει απομάκρυνση και αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, κέρωμα, απολύμανση συστήματος κλιματισμού & αεραγωγών, και απολύμανση και απόσμηση καμπίνας με όζον Ο3 καθώς και εξωτερικό πλύσιμο, για την ριζική ανανέωση του αυτοκινήτου σας, στο Car Wash Team Papadopoulos, στον Κορυδαλλό. Αξίας 60€. Έκπτωση 52%
Απολαύστε υπηρεσίες καθαρισμού για το αυτοκίνητο σας επιλέγοντας μεταξύ ενός πλυσίματος μέσα-έξω, κέρωμα & απολύμανση καμπίνας κ.α. ή μαζί με μία απολύμανση αεραγωγών για σωστή λειτουργία του A/C και καθαρό αέρα χωρίς μικρόβια, από το πλυντήριο της ''Car Spa'' - έκπτωση έως 78%!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: