ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΥΡΟΣ-ΒΑΡΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος - Βάρη: 72€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα. Οι καλύτερες οικογενειακές διακοπές με μοναδική τιμή! Διασκεδάστε στην πισίνα του ξενοδοχείου σας ή στην πανέμορφη παραλία της Βάρης και χαλαρώστε απόλυτα! 
Σύρος - Βάρη: 108€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα.Δίπλα σε μια υπέροχη παραλία, σε έναν από τους ομορφότερους οικισμούς της Σύρου, μια καταπληκτική προσφορά που μπορείτε να αποκτήσετε και να απολαύσετε οικογενειακά! 
Σύρος - Βάρη: 64€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια μοναδική προσφορά, σε καταπληκτική τιμή, ένα πανέμορφο συγκρότημα σας περιμένει για διακοπές αξέχαστες! 
Σύρος - Βάρη: 96€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Καλοκαιρινές διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων σε τιμή απίστευτη! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα! 
Σύρος - Βάρη: 58€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Μια μοναδική προσφορά, σε καταπληκτική τιμή, ένα πανέμορφο συγκρότημα σας περιμένει για διακοπές αξέχαστες! 
Σύρος - Βάρη: 87€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Δίπλα σε μια υπέροχη παραλία, σε έναν από τους ομορφότερους οικισμούς της Σύρου, μια καταπληκτική προσφορά που μπορείτε να αποκτήσετε όλοι! 
Σύρος - Βάρη: 84€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα. Απολαύστε την πανέμορφη Σύρο με μια προσφορά μοναδική! Με όλες τις ανέσεις που σας προσφέρει το συγκρότημα και σε έναν οικισμό που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: