ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 129ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ΑΡΑΧΘΟΣ ΧΑΓΙΑΤΙ hOTEL"

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα μαγευτικά Τζουμέρκα στο 4* ''Άραχθος Χαγιάτι'' !! 129€ για ένα 4ήμερο - 3 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και Δωρεάν τα ξύλα, γεύμα στον εορταστικό μπουφέ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πλούσιο σπιτικό πρωινό, θέα στο ποτάμι, early check in & late check out και Δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 7 ετών! Αρχικής αξίας 270€. Έκπτωση 53%

 129€ για ένα 3 ήμερο σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι για δύο άτομα,με πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ γεύμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.Μία προσφορά για τα Τζουμέρκα,αρχικής αξίας 250€!
Φέτος τα Χριστούγεννα πάμε Τζουμέρκα, με 129€! 4ημέρη διαμονή 2 ατόμων, σε double room με τζάκι, παραδοσιακό σπιτικό πρωινό και εορταστικό menu!


Ονειρική χριστουγεννιάτικη απόδραση για 2 άτομα στα καταπράσινα και γραφικά Τζουμέρκα σε δωμάτιο με τζάκι, θέα στο ποτάμι, πλούσιο σπιτικό πρωινό, δωρεάν ξύλα, early check in & late check out στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο ξενώνα 4* ''Άραχθος Χαγιάτι'' - έκπτωση 50%!
Χριστούγεννα στα Τζουμέρκα στο Άραχθος Χαγιάτι Hotel! 129€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων με 3 διανυκτερεύσεις, σε δωμάτιο με τζάκι, πρωινό & Δωρεάν γεύμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: