ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ROOF TOP ΤΟΥ "CIVITEL OLYMPIC HOTEL" ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Παραμονή Χριστουγέννων στο Roof top του Civitel Olympic Hotel! 140€ για ένα πλούσιο menu, 2 ατόμων, σε γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, καθώς και διανυκτέρευση σε superior double room με πρωινό!


 Από 19€ για το πρωινό ανήμερα την Πρωτοχρονιά ή το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο με μουσική από dj ή live μουσική και πλούσιο μενού στο νέο, μοντέρνο Roof Top του Civitel Olympic Hotel στο Μαρούσι! Δωρεάν Parking.  
Γιορτάστε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα το ρεβεγιόν Χριστουγέννων (με dj music), το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς (με live music) ή το New Year’s Brunch, στο ξενοδοχείο "Civitel Olympic". Tο ανακαινισμένο Roof Top με τη μαγευτική θέα, σας περιμένει σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική και εντυπωσιακούς μπουφέδες που εμπνεύστηκε ο Executive Chef Κώστας Γεωργατζάς!
Γιορτινό μενού δίπλα στα αστέρια! Xαρείτε ένα πολυτελές και ξεχωριστό ρεβεγιόν - Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο ή και για πρωινό την Πρωτοχρονιά - με κεφάτη live μουσική ή με dj, απολαυστικό και πλούσιο μενού καθώς και Δωρεάν Parking στο νέο, μοντέρνο Roof Top του ''Civitel Olympic Hotel'' στο Μαρούσι!
Ρεβεγιόν... από ψηλά! Από 19€ για το πρωινό ανήμερα την Πρωτοχρονιά ή το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο με μουσική από dj ή live μουσική και πλούσιο μενού στο νέο, μοντέρνο Roof Top του Civitel Olympic Hotel στο Μαρούσι! Δωρεάν Parking.

Δεν υπάρχουν σχόλια: