ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "CAVEMAN"

Το Κορυφαίο Θεατρικό Φαινόμενο, ο Caveman…επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Μεγάλης Παγκόσμιας Θεατρικής Επιτυχίας και Διάσημης Κωμωδίας Caveman, την Κυριακή 17/11 (η Μακροβιότερη Solo Παράσταση στην Ιστορία του Broadway, που πάνω από 10.000.000 Θεατές σε όλο τον Κόσμο έχουν Λατρέψει) με Απρόβλεπτες Εξελίξεις, Ανατροπές και Απογειωτικές Εκρήξεις Γέλιου με τον Μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο Θέατρο Αριστοτέλειον! 

O Caveman επιστρέφει Θεσσαλονίκη! Παρακολουθήστε την Διάσημη Απολαυστική Κωμωδία «Caveman», (η Μακροβιότερη Solo Παράσταση στην Ιστορία του Broadway, που πάνω από 320.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει) με τον Μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο Θέατρο «Αριστοτέλειον»! H τέχνη και το χαμόγελο κλέβουν την παράσταση!

Το Κορυφαίο Θεατρικό Φαινόμενο, ο Caveman…επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Μεγάλης Παγκόσμιας Θεατρικής Επιτυχίας και Διάσημης Κωμωδίας Caveman, (η Μακροβιότερη Solo Παράσταση στην Ιστορία του Broadway, που πάνω από 10.000.000 Θεατές σε όλο τον Κόσμο έχουν Λατρέψει) με Απρόβλεπτες Εξελίξεις, Ανατροπές και Απογειωτικές Εκρήξεις Γέλιου με τον Μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο Θέατρο Αριστοτέλειον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: