ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ-ΜΕ 26 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΟ ΣΕΤ CRYSTAL HEART ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙ-ΚΟΛΙΕ-ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ SWAROVSKI&ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΕ ΜΠΡΑΣΕΛΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Yammy! Μόνο 7€ για ένα ζευγάρι Χειροποίητα Σκουλαρίκια σχέδιο fj-8006. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 10€ - Έκπτωση 30% !!

26€ από 119,99€ για ένα Μοναδικό τριπλό σετ Crystal Heart με ένα βραχιόλι, ένα κολιέ και σκουλαρίκια, με πέτρες Swarovski, με δωρεάν Αποστολή στο Χώρο σας και με Πιστοποιητικό Γνησιότητας Swarovski, από το JewelleryCity, Έκπτωση 78%!!!
25€ από 119€ για ένα Υπέροχο σετ με μπρασελέ και σκουλαρίκια, με πέτρες Swarovski, με δωρεάν Αποστολή στο Χώρο σας και με Πιστοποιητικό Γνησιότητας Swarovski, από το JewelleryCity, Έκπτωση 78%!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: