ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ"

 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Αρχοντικό Κορδοπάτη! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για το σύνολο της διαμονής και παρέχεται προβολή κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς φίλους! Δίδονται χάρτες και έντυπα για την Ορεινή Αρκαδία και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 


 Ορεινή Αρκαδία!! Μόνο 139€ από 240€ (-42%) για 3 μέρες για 2 άτομα για μία ονειρεμένη διαμονή στις γραφικές κατοικίες του Αρχοντικού Κορδοπάτη με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, 1 γεύμα (Ιταλικής ή Ελληνικής κουζίνας), late check-out, welcome drink και υδρομασάζ. Εκεί που ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας λησμονημένης ομορφιάς!!


Ορεινή Αρκαδία!! 139€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε πέτρινους Παραδοσιακούς Ξενώνες και Chalet με τζάκι, πλούσιο Ελληνικό πρωινό, 1 γεύμα (Ιταλικής ή Ελληνικής κουζίνας), late check-out, welcome drink, Ατμόλουτρο υδρομασάζ-χαμάμ και 1 παιδί έως 6 ετών δωρεάν, για μία ονειρεμένη διαμονή στις γραφικές κατοικίες του Αρχοντικού Κορδοπάτη με ονόματα από τις θεότητες και τις νύμφες της Αρκαδίας, εκεί που ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας λησμονημένης ομορφιάς!! Αξίας 240€. Έκπτωση 42%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: