ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ/ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ&ΑΠΟ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ MANICURE ΑΠΟ ΤΟ"ALL CUT ABOUT"

 19€ από 40€ γιά ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει, μία (1) βαφή (ρίζα), ένα (1) κούρεμα, ένα (1) λούσιμο, ένα (1) χτένισμα και μία (1) θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης μαλλιών, από το κομμωτήριο All Cut About, λίγα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. Αξίας.Έκπτωση 53%!


 19€ για 1 Βαφή, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Λούσιμο και 1 Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης μαλλιών, για εντυπωσιακή εμφάνιση στο κομμωτήριο All cut about στο Αιγάλεω. Αξίας 40€. Έκπτωση 53%.

 SUPER DEAL για όμορφα & λαμπερά μαλλιά. Μόνο 5€ από 15€ (-67%) για 4 υπηρεσίες: 1 Γυναικείο Κούρεμα, 1 Θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών, 1 Φορμάρισμα και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε την εμφάνιση σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του All Cut About στο Αιγάλεω., πλησίον μετρό.
5€ από 14€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών μαζί με Λούσιμο- Ή - 8€ από 28€ για 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε to look σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του All Cut About στο Αιγάλεω. Έκπτωση 64%.
7€ για 1 manicure με ημιμόνιμη Βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, με επιλογή σε σχέδια και Strass της προτίμησης σας και 1 αποτρίχωση ανω χείλους με κλωστή, στο κομμωτήριο All cut about, στο Αιγάλεω. Αξίας 17€. Έκπτωση 59%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: