ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ 139ΕΥΡΩ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"

Εορταστική απόδραση, 2 ατόμων, στο «μπαλκόνι» του Πηλίου, την μαγευτική Μακρινίτσα! 109€ για τρεις ημέρες, σε double room με πρωινό καθώς και 20% επιπλέον έκπτωση στο εορταστικό γεύμα στο παραδοσιακό Άλκηστις Hotel!



 Πρωτοχρονια στην Πορταριά του Πηλίου!! 150€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο ALKISTIS Hotel, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και για τα 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για τις ημερομηνίες από 29 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου!!


 Για ένα εορταστικό τριήμερο (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα) με δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και ημιδιατροφή ή με μόλις 139€ για 2 άτομα και 2 παιδιά έως 12 ετών και ημιδιατροφή στην μαγευτική Πορταριά Πηλίου στο Alkistis Hotel και αποδράστε τις γιορτές ποιοτικά και οικονομικά!
 ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ σε ένα απο τα μεγαλύτερα Ξενοδοχεία στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ το Alkistis Hotel για 3μέρες/2νύχτες ΚΑΙ για τα 2 άτομα με 90 € αντί για 180€Παρέχεται Πρωινό και Σερβιρισμένο Βραδινό Γεύμα.Late check in και late check out!


Δεν υπάρχουν σχόλια: