ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΕΜΕΝΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-2/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ"


 Μοναδική προσφορά από το ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ, μόλις πέντε λεπτά από την ΑΡΑΧΩΒΑ!!55€ από 92€ για ένα 2ήμερο (1 διανυκτέρευση) δύο ατόμων, σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, πρωινό, early check in και late check out στο “Χάνι Ζεμένου”, 5χλμ από την Αράχωβα. Ιδανικό σημείο για να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας στην Αράχωβα και στις γύρω περιοχές!! Έκπτωση 40%!!

Διαμονή στο Ξενοδοχείο Χάνι Ζεμένου στην Αράχωβα σε δίκλινο δωμάτιο, με υπέροχη θέα, παραδοσιακό πρωινό, early check-in και late check-out, μόνο με 55€ από 92€ για μία (1) διανυκτέρευση και για τα 2 άτομα!

 Απόδραση στην Αράχωβα!! 55€ για μια αξέχαστη εμπειρία 2 ατόμων, στον πιο όμορφο προορισμό με μία διανυκτερεύση σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, πρωινό, early check in και late check out στο “Χάνι Ζεμένου”, μόλις 5χλμ από την Αράχωβα. Αρχικής αξίας 92€. Έκπτωση 40%.


55€ για ένα μαγευτικό 2ήμερο στο Ζεμενό Αράχωβας με μία (1) διανυκτέρευση 2 ατόμων, με Πρωινό, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Early check in - Late Check out, στο Hotel Χάνι του Ζεμενού! Αρχικής αξίας 110€. Έκπτωση 50%!
120€ για ένα μαγευτικό 3ήμερο δύο (2) ατόμων στην Αράχωβα με 2 διανυκτερεύσεις, με Ημιδιατροφή, ένα Παιδί έως 5 ετών δωρεάν σε Δίκλινο Δωμάτιο με Early check in - Late Check out, στο Hotel Χάνι του Ζεμενού! Αρχικής αξίας 240€. Έκπτωση 50%!

Δεν υπάρχουν σχόλια: