ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ"



Αυθεντικές παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις! Μόνο 9€ από 19€ (-52%) για ένα (1) πληθωρικό ατομικό γεύμα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένων και των ποτών, με νοστιμότατες επιλογές από κρεατικά, ψαρικά, ζυμαρικά και άλλες γευστικές συνταγές μαγειρεμένες με πείρα και μεράκι, από το διάσημο, ιστορικό και καλλιτεχνικό εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός στο Παγκράτι. 
9€ για ένα (1) υπερπλούσιο ατομικό γεύμα με ελεύθερη κατανάλωση από τον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένων και των ποτών, με νοστιμότατες επιλογές από κρεατικά, ψαρικά, ζυμαρικά και άλλες γευστικές προτάσεις, στον ιστορικό "Μαγεμένο Αυλό", στο Παγκράτι, αρχικής αξίας 19€ - Έκπτωση 53%!!

 Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Μόνο 18€ από 36€ (-50%) για ένα δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, για απολαυστικές ελληνικές συνταγές μαγειρεμένες με πείρα και μεράκι, από το διάσημο, ιστορικό και καλλιτεχνικό εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός στο Παγκράτι. 


 18€ από 36€ για πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο πολυβραβευμένο μουσικό εστιατόριο "Μαγεμένος Αυλός" στο Παγκράτι - έκπτωση 50%!


Ένα από τα πιο γνωστά στέκια της Αθήνας, με διάχυτες αναμνήσεις παντού... 9 ευρώ για ένα ατομικό μενού με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο μουσικό εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός, στο Παγκράτι, αξίας 18 ευρώ - έκπτωση 50%.

Μόνο 18€ από 36€ (-50%) για ένα δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, για απολαυστικές ελληνικές συνταγές μαγειρεμένες με πείρα και μεράκι, από το διάσημο, ιστορικό και καλλιτεχνικό εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός στο Παγκράτι. 

18€ από 36€ Για Ένα Μενού Δύο Ατόμων Με Ελεύθερη Επιλογή Από Τον Κατάλογο Στο Αγαπημένο Και Ξακουστό Εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός Στο Παγκράτι!! Αφεθείτε Στην Μοναδική Ατμόσφαιρα Του Εστιατορίου Και Απολαύστε Εκπληκτικές Γεύσεις Διεθνής Κουζίνας!! Έκπτωση 50%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: