ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2014-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 Δημιουργήστε Εντυπωσιακά και με Ιδιαίτερο Τρόπο, το Προσωπικό σας Ημερολόγιο για τη Νέα Χρονιά, με την Ποιοτική Υπογραφή του Εξειδικευμένου Ηλεκτρονικού Καταστήματος Project-Design, με Δωρεάν Παράδοση στο Χώρο σας σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και με Δυνατότητα Αποστολής σε όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα! Μόλις 10,50 ευρώ για Ένα Πολυτελές Προσωπικό, Οικογενειακό ή Εταιρικό Ημερολόγιο του 2014, με Φωτογραφίες της Επιλογής σας ή το Λογότυπο της Επιχείρησης σας…..για το Γραφείο σας, τον Χώρο σας ή το Δώρο σας στα Αγαπημένα σας Πρόσωπα! 
 Hμερολόγιο τοίχου του 2014 με 6 (έξι) αγαπημένες φωτογραφίες σας ή κείμενο σε κάθε σελίδα μόνο 12€!! Ιδανικό και όμορφο δώρο για τις γιορτές, για να σας θυμούνται φίλοι και γνωστοί όλο το 2014. ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Πανελλαδικά από την Raferi Digital!!

 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014 με τις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε 6 αγαπημένες φωτογραφίες σας και κάντε το ημερολόγιο του 2014 προσωπική υπόθεση, σε διάσταση Α4 με 12€ ή Α3 με 16€ και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή πανελλαδικά. Το καταλληλότερο δώρο για τους δικούς σας ανθρώπους. Μια προσφορά από την RAFERI, έκπτωση 55%.

 Αποκτήστε ένα Πρωτότυπο Ημερολόγιο Τοίχου του 2014, σε δύο διαστάσεις, με έξι αγαπημένες σας φωτογραφίες ή με το κείμενο που επιθυμείτε σε κάθε σελίδα, μόνο 12€ από 25€ για διάσταση Α4 ή 16€ από 30€ για διάσταση Α3 με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στο χώρο σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: