ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 75ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ "4 ΕΠΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΘΕΟΔΩΡΟΥ"

99€, για 3 ημέρες, σε double room, για 2 άτομα, παραδοσιακό πρωινό, early check in και late check out στον ξενώνα Θεοδώρου, στην Ελάτη Τρικάλων , που φοράει τα λευκά της και σας περιμένει!


 Χειμερινή εξόρμηση στην Ελάτη Τρικάλων! Μόνο 89€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι στον γραφικό ξενώνα 4 Εποχές! Φτιάξτε το πρωϊνό σας με σπιτικά υλικά που παρέχονται από τον Ξενώνα! Δυνατότητα διαμονής όλο τον χειμώνα!

 Ελάτη Τρικάλων - Ελάτη Τρικάλων, στο Ξενώνα Θεοδώρου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό με 149€ από 300€ ( Έκπτωση 50,33%)! Παρέχεται Early check in & Late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας) απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες με φόντο το καταπράσινο τοπίο!



 Θαυμάστε όλα τα υπέροχα τοπία στην Ελάτη Τρικάλων μόνο με 99€ για (2) δύο διανυκτερεύσεις, (2) δύο ατόμων, σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό στον υπέροχο «Ξενώνα Θεοδώρου». Αρχικής αξίας 200€.



 Παραδοσιακή φιλοξενία στη Ελάτη Τρικάλων!! Από 75€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για διαμονή σε standard room με τζάκι, υδρομασάζ και παραδοσιακό πρωινό στο νεόκτιστο Ξενώνα 4 Εποχές.

 79€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για δυο (2) Άτομα σε δωμάτιο με θέα και τζάκι, στην Ελάτη Τρικάλων στον μοναδικό ξενώνα 4Εποχές! Απολαύστε 3 ημέρες άψογης φιλοξενίας αντάξια μιας περιοχής με πλούσια ιστορία, μνημεία και φυσική ομορφιά. Ανακαλύψτε εικόνες που θα σας θυμίσουν πως κάποιες ξεχασμένες έννοιες, όπως ”εποχές”, ”σπιτική θαλπωρή”, ”αυθεντική φιλοξενία”, σε πείσμα των καιρών επιβιώνουν ακόμα! 



 Ελάτη Τρικάλων!! 99€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, πλούσιο πρωινό, early check-in και late check-out, δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 12 ετών, και απολαύστε μοναδικές στιγμές ηρεμίας εκεί που η υψηλή αισθητική συναντά την οικογενειακή θαλπωρή, στον Ξενώνα Θεοδώρου! Αξίας 200€. Έκπτωση 51%.



Ελάτη Τρικάλων, Ξενώνας Θεοδώρου! 99€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό!


Παραδοσιακή φιλοξενία για 2 άτομα στη μαγευτική Ελάτη Τρικάλων με δύο διανυκτερεύσεις και πρωινό στο ζεστό και γραφικό περιβάλλον του νεόκτιστου Ξενώνα “4 εποχές”, κερδίζοντας έκπτωση έως και 44%!
 99€ για ένα υπέροχο 3ήμερο στη Ελάτη Τρικάλων, στο Ξενώνα Θεοδώρου!! Περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό, Early check in & Late check out καθώς και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών. Ο Ξενώνας βρίσκεται 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού της Ελάτης και μόλις 7 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Περτουλίου. Αρχικής αξίας 200€. Έκπτωση 50%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: