ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ"


5€ για είσοδο στο τρυφερό αριστούργημα «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία μαγευτική ιστορία γεμάτη μουσική και τραγούδια εποχής με αισιόδοξο εορταστικό φινάλε, στο “Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου” αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%
 «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» με χαρούμενο, εορταστικό φινάλε στο Θέατρο «Θυμέλη»5€ το άτομο για να απολαύσετε την παιδική μουσική παράσταση του Χανς - Κρίστιαν Άντερσεν! * Με 20 εισιτήρια & άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι, με extra χρέωση 1€/άτομο! αξίας 10€

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα! 5€ για να απολαύσετε την κλασική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, μέσα σε ατμόσφαιρα εποχής με θαυμάσια σκηνικά και κοστούμια, αλλά και αισιόδοξο-εορταστικό φινάλε, στο Θέατρο Θυμέλη στην Πλατεία Αμερικής, αξίας 10€ - έκπτωση 50% Με 20 εισιτήρια και άνω προσφέρεται το φουαγιέ για να διοργανώσετε παιδικό πάρτυ παρέα με τους ηθοποιούς της παράστασης με 1€/άτομο επιπλέον!!

«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» με χαρούμενο, εορταστικό φινάλε στο Θέατρο «Θυμέλη»! 5€ το άτομο για να απολαύσετε την παιδική μουσική παράσταση του Χανς - Κρίστιαν Άντερσεν! * Με 20 εισιτήρια & άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι, με extra χρέωση 1€/άτομο!

Το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Χ. Κ. Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», ζωντανεύει στη παιδική σκηνή του Θεάτρου Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου! Εισιτήριο γενικής εισόδου, 5€/άτομο!

5 ευρώ για την είσοδο ενός ατόμου στην παιδική παράσταση "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", το διαχρονικό παραμύθι του Χανς-Κρίστιαν Άντερσεν, στο Θέατρο Θυμέλη, αξίας 10 ευρώ - έκπτωση 50%. Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι με extra χρέωση 1 ευρώ /άτομο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: