ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ/ΜΕ 14,90 ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Η ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ 9,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΚΑΛΣΟΝ

Κρατήστε τα πόδια σας στεγνά & ζεστά! Από 9,9€ για 2 ζεύγη ισοθερμικές κάλτσες Joluve Thermolite Classic χωρίς ραφή στις ενώσεις, μαλακές & ενισχυμένες για μέγιστη άνεση & αντοχή από το Terra Mare σε Αιγάλεω ή Πειραιά ή με πανελλαδική αποστολή!
 16,5€ για ένα (1) ζευγάρι ισοθερμικά γάντια Neoprene με ειδικό κούμπωμα για καλύτερο κράτημα, παντός καιρού, κατάλληλα για τη μηχανή ή το ποδήλατό σας, που σας προστατεύουν ενώ απολαμβάνετε τη βόλτα σας, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας, από την "ΑΜ Παπαγεωργίου Μoto", αρχικής αξίας 33€ - Έκπτωση 50%!!


 Ισοθερμικό Μπλουζάκι ή Παντελόνι, Γυναικείο ή Ανδρικό, μόνο από 14.9€! Ιδανικά για Χαμηλές Θερμοκρασίες, Χειμερινά Sports!


Αποκτήστε δύο (2) Ζευγάρια Ισοθερμικές Κάλτσες, ανδρικές ή γυναικείες μόνο 9.90€ από 28€ ή ένα (1) Ισοθερμικό Καλσόν σε μαύρο χρώμα μόνο 14€ από 30€, για να είναι τα πόδια σας όλη μέρα ζεστά, από το κατάστημα Christin, με Δυνατότητα Αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: