ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ


Ψάχνεις ένα ρολόι που να στολίζει το χέρι σου; Αποκτήστε από 53€ ένα γυναικείο ρολόι Esprit Hemera ή της σειράς Eudora, από ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένο με πέτρες και δερμάτινο λουράκι!
76€ για να αποκτήσετε το πρωτότυπο και εντυπωσιακό ρολόι Antibes, από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο πολύχρωμο λουράκι, από τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana! Αποκτήστε με 76€ ένα unisex ρολόι Esprit της σειράς Triton, από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι, σε δύο μοναδικά χρώματα κίτρινο & κόκκινο!
110€ για να αποκτήσετε το υπέροχο ρολόι Aristocratic,με ανοξείδωτο ατσάλινο μπρασελέ διακοσμημένο με μαύρα ζιργκόν από τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana!
Αν αγαπάτε τις Vintage γραμμές, αποκτήστε από 45€ ένα γυναικείο ρολόι Esprit της σειράς Hestia, από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ!
Αποκτείστε από 83€ το ρολόι που σας ταιριάζει! Dolce & Gabbana Dance, με δερμάτινο λουράκι και ανοξείδωτες λεπτομέρειες, σε χρυσό ή ασημί χρώμα για να επιλέξετε!
Αποκτήστε από 76€ ένα γυναικείο ρολόι Esprit P-Locony Silver – Gold, ή H-Locony Gold, από ανοξείδωτο ατσάλι και μπρασελέ διακοσμημένο με κρύσταλλα!
75€ για να αποκτήσετε το εντυπωσιακό ρολόι Cottage, με δερμάτινο λουράκι και επιχρυσωμένες ατσάλινες λεπτομέρειες, σε 3 μοναδικά χρώματα, από τον ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana!
Αποκτήστε από 53€ ένα ανδρικό ρολόι Esprit Belos Night ή ένα γυναικείο Polydora Sunset, από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο δερμάτινο λουράκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: