ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;"

Τι σχέση έχει ένας μυστηριώδης αρκούδος & μια φτωχή κοπέλα; Θα το μάθετε στο Θέατρο Εν Αθήναις, που παρουσιάζει το παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;»! Μετά την παράσταση σας περιμένουν εκπλήξεις και δώρα στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Εισιτήριο γενικής εισόδου, 1 άτομο, 5€!


 Για εισιτήριο δύο (2) ατόμων, στο παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», που μιλάει για την σχέση ενός μυστηριώδη λευκού αρκούδου και μιας φτωχής κοπέλας! Μία απίστευτα διασκεδαστική παράσταση, από το θέατρο Εν Αθήναις... στις καρδιές όλων των μικρών μας φίλων!



 Παρακολουθήστε το παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», που μιλάει για την σχέση ενός μυστηριώδη λευκού αρκούδου και μιας φτωχής κοπέλας στο θέατρο Εν Αθήναις. Εισιτήριο εισόδου για 2 άτομα, μόνο 10€!

Το παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», που μιλάει για την σχέση ενός μυστηριώδη αρκούδου & μιας φτωχής κοπέλας, παρουσιάζεται για 3η συνεχή χρονιά, στο θέατρο Εν Αθήναις. Εισιτήριο γενικής εισόδου, 2 ατόμων, 10€!

Δεν υπάρχουν σχόλια: