ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΡΙΚΥΜΙΑ"

5€ από 10€ για είσοδο 1 ατόμου στην πολυδιαφημισμένη παιδική θεατρική παράσταση "Τρικυμία" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο ολοκάινουριο Θέατρο "Λύχνος", στο Γκάζι - έκπτωση 50%! Μια παράσταση που θα διασκεδάσει, θα διδάξει και σίγουρα θα μαγέψει τους μικρούς μας φίλους!!
 5€ από 10€ για είσοδο ενός ατόμου στο κωμικό παραμύθι - παιδική παράσταση ''Τρικυμία'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και θα φέρει σε επαφή τα παιδιά με τον μεγαλύτερο συγγραφέα όλων των εποχών, με μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο θέατρο ''Λύχνος'' στο Γκάζι 


"Τρικυμία" το κωμικό παραμύθι του Ουίλιαμ Σαίξπηρ με μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο θέατρο «Λύχνος» στο Γκάζι! Μια παιδική παράσταση με ατμόσφαιρα, δράση και βιντεοπροβολές σε άμεση διάδραση με τους ηθοποιούς  που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, τώρα με μόνο 5€ το άτομο! 

5€ για είσοδο ενός ατόμου στο κωμικό παραμύθι - παιδική παράσταση ''Τρικυμία'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και θα φέρει σε επαφή τα παιδιά με τον μεγαλύτερο συγγραφέα όλων των εποχών, με μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο θέατρο ''Λύχνος'' στο Γκάζι, αρχικής αξίας 10€ Έκπτωση 50%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: