ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ANGELINO ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

 15€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με Λούσιμο, με επαγγελματικά προϊόντα Schwarzkopf, για να αναδείξετε την εμφάνιση σας με ένα ξεχωριστό και ανανεωμένο look στο φιλόξενο κομμωτήριο Angelino στα Σεπόλια( πλησίον στάση Μετρό Αττικής) Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 70%.
 5€ για 1 λούσιμο και 1 κούρεμα ή χτένισμα ή 8€ για 2 λουσίματα και 2 κουρέματα ή χτενίσματα, από το Angelino στα Σεπόλια, αξίας 15€ - έκπτωση 67%
 12€ για 3 υπηρεσίες ομορφιάς μαλλιών με ελεύθερη επιλογή ανάμεσα σε Κούρεμα ή Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με Λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε στον εαυτό σας το look που σας ταιριάζει στο φιλόξενο και μοντέρνο χώρο του κομμωτηρίου Angelino στα Σεπόλια ( πλησίον στάση Μετρό Αττικής) Αξίας 40€. Έκπτωση 70%. 12€ για 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 θεραπεία Vaper ενυδάτωσης μαζί με λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για την λεπτομερή και προσεγμένη ανανέωση της εμφάνισης σας, στο Υπερπολυτελές κομμωτήριο Anngio, στη Νίκαια. Αξίας 30€. Έκπτωση 60%.
 19€ για 1 Ανταύγειες με Ρεφλέ, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με Λούσιμο, με επαγγελματικά προιόντα Schwarzkopf, και αποκτήστε ένα υπέροχο πακέτο που περιλαμβάνει...τα πάντα για την φροντίδα και την εμφάνιση των μαλλιών σας! Από τους επαγγελματίες του χώρου στο μοντέρνο κομμωτήριο Angelino στα Σεπόλια. ( πλησίον στάση Μετρό Αττικής) Αρχικής Αξίας 60€. Έκπτωση 68%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: