ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

SUPER ΠΑΚΕΤΟ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "FALIRO SAFE PARK"

 10€ μόνο για 1 ολοκληρωμένο μικροβιολογικό καθαρισμό Ι.Χ. (10 υπηρεσιών) με προϊόντα MAFRA, που περιλαμβάνει καθαρισμό με ξηρό ατμό, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α.ΔΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 1 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ΩΡΟ πάντα με την εγγύηση και την φροντίδα του Aris Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο.Αξίας 45€. Έκπτωση 78%
 Πλήρης βιολογικός καθαρισμός auto στο Faliro Safe Park!
 20€ μόνο για (4) τέσσερα πλήρες επαγγελματικά πλυσίματα αυτοκίνητου μέσα-έξω στο χέρι (αρωματισμός καμπίνας, ενυδάτωση Ταμπλό & εσωτερικών πλαστικών, καθαρισμό ζαντών και γυάλισμα ελαστικών) με προϊόντα MA*FRA πάντα με την ποιότητα των υπηρεσιών του καταστήματος Aris Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο.Αξίας 36€.Έκπτωση 44%
 15€ μόνο για 1 Πλήρη Μικροβιολογικό Καθαρισμό Ι.Χ. 10 υπηρεσιών με προιόντα MA FRA, που περιλαμβάνει καθαρισμό με ξηρό ατμό, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α...με την εγγύηση του Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο. ΔΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 1 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ΩΡΟ. Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 67%.
 20€ για πεντακάθαρη εσωτερική κι εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας με 3 oλοκληρωμένα πλυσίματα στο χέρι, με επαγγελματικό μηχάνημα Karcher, χρήση υλικών Ma*Fra και με την ποιότητα υπηρεσιών του "Faliro Safe Park" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 36€ - Έκπτωση 44%!!
30€ για ένα (1) κέρωμα, ένα (1) γυάλισμα στο χέρι με χρήση υλικών MAFRA με εγγύηση 3 μηνών και ένα (1) καθαρισμό μέσα έξω για ένα IX Αυτοκίνητο, από το Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής Αξίας 70€. Εκπτωση 57%.
 35€ για έναν Ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου στο χέρι (με χρήση επαγγελματικού μηχανήματος KARCHER και χρήση υλικών MA FRA), με αφαίρεση λεκέδων, απολύμανση καθισμάτων, εσωτερικό καθαρισμό καμπίνας, ενυδάτωση εσωτερικού, ταπετσαρίας και πορτ μπαγκάζ, εξάλειψη οσμών, εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα, στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής Αξίας 85€. Έκπτωση 59%. 35€ για ένα (1)Επαγγελματικό Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου στο Χέρι, με χρήση επαγγελματικού μηχανήματος KARCHER και χρήση υλικών MA*FRA, εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα, στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής Αξίας 85€ Έκπτωση 59% Απίθανες προσφορές για λάμψη και καθαριότητα στο αυτοκίνητό σας, επιλέγοντας αυτή που επιθυμείτε, στo "Faliro Safe Park" στο Παλαιό Φάληρο - έκπτωση έως 67%!!!! 20€ για 3 πλήρες επαγγελματικά πλυσίματα αυτοκίνητου μέσα-έξω στο χέρι (αρωματισμός καμπίνας, ενυδάτωση Ταμπλό & εσωτερικών πλαστικών, καθαρισμό ζαντών και γυάλισμα ελαστικών) με προϊόντα MA*FRA πάντα με την ποιότητα των υπηρεσιών του Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο. Αξίας 36€.Έκπτωση 44% 10 Μοναδικές υπηρεσίες, για έναν Πλήρη Μικροβιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου ΜΟΝΟ με 15€! Με Kαθαρισμό των αεραγωγών του A/C, Εσωτερικό Πλύσιμο στο Χέρι, Εσωτερικό Καθαρισμό και Απολύμανση με Όζον, Ενυδάτωση εσωτερικού, Εξωτερικό Πλύσιμο στο Χέρι και Κέρωμα και άλλες ακόμη υπηρεσίες, με την ποιότητα των υπηρεσιών του Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Τρία (3) Πλήρη Πλυσίματα Μηχανής (Μοτοσυκλέτας) στο Χέρι ΜΟΝΟ με 10€, στο «Faliro Safe Park» στο Π. Φάληρο! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: