ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "PHOTO PLUS"

 3€ για να αποκτήσετε τις απαραίτητες φωτογραφίες επίσημων εγγράφων με επιλογή από 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή 4 φωτογραφίες διπλώματος ή 4 φωτογραφίες για φοιτητικό πάσο ή 8 φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας ή 8 φωτογραφίες γενικής χρήσεως, από το “Photo Plus” στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 70%!!!!
 3€ από 20€ για Φωτογραφίες Διαβατηρίου ή Διπλώματος ή εναλλακτικά φωτογραφίες Ταυτότητας ή γενικής χρήσεως. Όλες οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές των αστυνομικών αρχών, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον μετρό στάση Πανεπιστήμιο). Έκπτωση 85%.
 6€ για επαγγελματική εκτύπωση 50 φωτογραφιών, διαστάσεων 10x15cm, σε επαγγελματικό χαρτί ματ ή γυαλιστερό, για να κρατήσετε για πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις σας ζωντανές, από το “Photo Plus” στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας έως 12€ - Έκπτωση 50%!!!!
 3 ευρώ για φωτογραφίες διαβατηρίου, ταυτότητας, διπλώματος ή γενικής χρήσεως, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας, αξίας 20 ευρώ - έκπτωση 85%.
 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή διπλώματος, ή 8 φωτογραφίες ταυτότητας ή γενικής χρήσης, μόνο 3€ !Από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών 10x15 σε Χαρτί Ματ ή Γυαλιστερό μόνο με 7€! Δώρο μια Φωτογραφία 15 x21, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: