ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIRSTYLING BY MATIN.A" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ-MANICURE/PEDICURE ΝΥΧΙΩΝ - ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

 13€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επώνυμα επαγγελματικά προιόντα essie, για κομψά άκρα με στυλ, στο μοντέρνο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 36€. Έκπτωση 59%.
 25€ για την τεχνική Ombre (φυσική διχρωμία στα μαλλιά με φωτεινό ξάνοιγμα στις άκρες) μαζί με 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Μάσκα αναδόμησης και 1 Λούσιμο, με επαγγελματικά προιόντα L Oreal και Schwarzkopf, και αποκτήστε εντυπωσιακό Look συνδυάζοντας δυο διαφορετικές αποχρώσεις και εφαρμογή σε όλους τους τύπους μαλλιών, στο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 90€. Έκπτωση 72%.
 21€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα αναδόμησης για φυσική προστασία και λάμψη, με κορυφαία προϊόντα Igora by Schwarzkopf και L Oreal, για απαράμιλλη γοητεία στα μαλλιά σας, στο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 72€. Έκπτωση 71%.
 24€ για 2 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 2 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επαγγελματικά προιόντα essie, για μια εντυπωσιακή ανανέωση των άκρων σας, στο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 72€. Έκπτωση 67%.
 Εκθαμβωτική Ανανέωση & Περιποίηση Μαλλιών Με Τα Κορυφαία Προϊόντα Igora by Schwarzkopf και L Oreal!!19€ από 65€ για ένα εντυπωσιακό πακέτο που περιλαμβάνει μια (1) βαφή μαλλιών (κανονικό μήκος), ένα (1) κούρεμα, ένα (1) λούσιμο, μια (1) μάσκα αναδόμησης μαλλιών και ένα (1) χτένισμα (ίσιωμα ή φλού), από το έμπειρο προσωπικό από την αλυσίδα κομμωτηρίων Matin.a Hairstyling, σε Πατήσια και Κυψέλη. Αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών και αποκτήστε ένα ανανεωμένο καλοκαιρινό Look!! Έκπτωση 71%!!
 25€ για 4 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) και 4 Λουσίματα και αναδείξτε την εμφάνιση σας με εντυπωσιακό στυλ και με την εγγύηση του κομμωτηρίου Matin.a Hairstyling στα Πατήσια και στη Κυψέλη. Αξίας 120€. Έκπτωση 79%. 49€ για μια θεραπεία Bio Hair Balux Brazilian ή Brazilian Keratin system, το επαναστατικό σύστημα λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών, που σας χαρίζει μαλλιά ίσια, μεταξένια, και χωρίς φριζάρισμα από 3-6 μήνες για εντυπωσιακή εμφάνιση, στο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 200€. Έκπτωση 76%.
  30€ για 4 Ολοκληρωμένα Ημιμόνιμα Manicure (χρώμα ή γαλλικό) με Shellac διάρκειας έως 3 εβδομάδες και Δώρο την αφαίρεση, για να πλαισιώσετε μία άψογη εμφάνιση με άκρως εντυπωσιακά άκρα!!! στο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 100€. Έκπτωση 70%


Δεν υπάρχουν σχόλια: