ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ/ΦΟΡΗΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ/ΣΕΤ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ/ΔΙΠΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ HELLAS TECH/ROYALTY LINE/SULEHRIA STORE

 18€ για ένα (1) εκπληκτικό σετ με 6 ελβετικά μαχαίρια "Royalty Line " άριστης ποιότητας, από ανοξείδωτο ατσάλι, με κεραμική επίστρωση, αντιολισθητική λαβή, και μαζί ειδικό εργαλείο ξεφλουδίσματος (αποφλειωτής), με παραλαβή από το κατάστημα Οuaou.gr στον Άγιο Ελευθέριο και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 39,9€ - Έκπτωση 55%!!
 16,9€ για ένα σετ με 6 κουτάλες κουζίνας της Royalty Line και μαζί πρακτική βάση στήριξης, πυρίμαχες και με πολύχρωμες λαβές που προεξέχουν ώστε να μην ακουμπούν την επιφάνεια της κουζίνας, με παραλαβή από το κατάστημα Οuaou.gr στον Άγιο Ελευθέριο και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!
 ένα σετ μαχαιριών της Royalty Line με 4 μαχαίρια, έναν αποφλειωτή και μία βάση στήριξης, με λεπίδες με κεραμική επίστρωση, εργονομικές λαβές με δερμάτινη σχεδίαση και με επιλογή ανάμεσα σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Ouaou.gr”
 119€ για ένα Σετ Κατσαρόλες της Modelhome (MO-2010) 10 τεμαχίων, με μαρμάρινη επίστρωση και θερμοσυσσωρευτική βάση για μεγάλη οικονομία σε μαύρο και χρυσό, κατάλληλο για τον φούρνο και για πλυντήριο πιάτων!! Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Από τη Sulehria Store στην Αθήνα. Αρχικής Αξίας 299€, Έκπτωση 60% !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: